Rešitve

eservis.png

E-SERVIS

Se ukvarjate s servisiranjem vozil in prodajo rezervnih delov?

Se izgubljate v procesu zahtevnih delovnih postopkov?

Za vas imamo pravo rešitev!

VEČ INFORMACIJ

evozila.png

E-VOZILA

Se ukvarjate z nabavo in prodajo novih in rabljenih vozil?

Želite imeti celosten pregled nad svojim poslovanjem?

Naša rešitev je prava za vas!

VEČ INFORMACIJ

homologacija.png

HOMOLOGACIJA

Izdajate potrdila o skladnosti za vozila homologiranega tipa?

Želite poenostaviti izdelavo homologacije?

Imamo rešitev za vas!

VEČ INFORMACIJ

O nas

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1992 z namenom ponuditi celostne informacijske rešitve, ki bi podprle procese poslovanja vsake avtoservisne delavnice na trgu, vsakega prodajalca vozil na trgu in ostalih podjetij v avto panogi.

Že od vsega začetka smo tu za vas ekipa zaposlenih, ki ji je uspelo do potankosti spoznati vaše delovne procese, njihove veje, se soočiti s številnimi problemi s katerimi se dnevno srečujete pri poslovanju in tako razviti sistem ki, ne glede na vaše specifike, v celoti podpre vaše poslovanje.

Ker nam je mar za vas in vaše poslovanje, vam nudimo celostni pristop – od analize dosedanjih procesov, svetovanja, organizacije do implementacije ter v nadaljevanju tehnične podpore in vzdrževanja, potrebnega za nemoteno uporabo izbrane rešitve.

 

Našo zanesljivost ter zaupanje strank v naše znanje, ideje, produkte in ekipo je tisto, kar se trudimo dokazati in upravičiti skozi svoje delo. Prihodnost gradimo na zavedanju, da izključno in samo zadovoljna stranka piše zgodbo o našem uspehu.

Anita Artač, direktorica

Reference

Z našimi rešitvami so podprta poslovanja številnih tako mikro podjetij kot velikih družb. Naši uporabniki so tako uvozniki, pooblaščeni servisi kot tudi neodvisni servisi, avtohiše in neodvisni prodajalci vozil. Z rešitvami smo opremili tudi mreže različnih avtomobilskih blagovnih znamk. Do danes nam je zaupalo že preko 400 podjetij. Z razlogom!

S podjetjem A Inženiring plus sodelujemo že več kot 20 let. Ves ta čas je bilo sodelovanje zelo dobro. Z njihovimi storitvami smo zelo zadovoljni, še posebej pa je pomembno, da se vedno in hitro prilagodijo našim individualnim željam in potrebam.

A-Mb d.o.o.

Kontakt

A Inženiring plus d.o.o.
Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana-Črnuče

Telefon:
+386 1 561 34 47
+386 1 561 48 50

Elektronska pošta:
info@aop.si

Telefax:
+386 1 561 48 55